Løsninger

Vi tilbyder alt indenfor økonomi- og virksomhedsstyring med Microsoft Dynamics NAV og Business Central

 

Microsoft Dynamics NAV & 365 Business Central

Med Microsoft Dynamics NAV som økonomisystem (ERP-løsning) og med erpeon som din dedikerede leverandør af NAV har du markedets bedste mulighed for at få optimeret dine forretningsprocessor og for at få fuld udnyttelse af din investering i Dynamics NAV.

Vi har 30 års erfaring i at hjælpe virksomheder indenfor alle brancher med at drage den største nytte af deres investering i økonomisystemet NAV.

 

Tilretning til din virksomhed

selvom Dynamics NAV indeholder en meget bred vifte af funktionalitet indenfor næsten alle områder af en virksomheds forretningsprocessor, så vil der ofte være dele af arbejdsopgaver eller specifikke udfordringer som lige kræver "lidt ekstra".

Her kan erpeon assistere med vores mere end 30 år erfaring med udarbejdelse af små som store løsninger - altid baseret på Dynamics NAV - og sørge for, at din løsning bliver fuldt integreret med resten af NAV - og ikke vil blokere for fremtidige opgraderinger af din løsning.

Support

Vi elsker vores kunder.

Og vi elsker at hjælpe vores kunder med at udnytte deres Dynamics NAV-løsning bedre og mere optimalt for hver dag der går.

Derfor er vores telefon åben på 

31 38 05 59